Масажи

Постизометричната релаксациясе прилага при ограниченост и схващане поради болка и други причини. Целта е възвръщане на първоначалната подвижност. Времетраенето е различно в зависимост от броя на мускулите, на които се прилага. Желателно е да се направи се в серии от няколко процедури за по-добър ефект.

Зонотерапия : състои се в установяване и притискане на дадена зона или точка върху ходилата и краката с цел въздействие на даден проблемен орган или част от тялото. Плюс при тази терапия е, че може да се влияе положително на вътрешни органи, гръбначен стълб и др, където не е възможно директна манипулация.

Подмладяващата ``Anti Age`` терапия започва с Пилинг на цяло тяло, последван от цялостен масаж плюс масаж на глава и лице, прилагане на балсам и за финал специален хидратиращ серум с изглаждащи, хидратиращи и подхранващи свойства. Серума се прилага върху лицето и шията

Лимфния дренаж е детокс терапия, при която напълно безболезнено с нежни и плавни движения се повлиява лимфотока. Целта е ускоряване на движението на лимфата и пречистването и. Чрез този метод лимфотока и премахването на токсини се увеличава неколкократно в сравнение с нормалната му скорост в ежедневието.

Ароматерапията започва с цялостен пилинг, последван от цялостен масаж плюс масаж на глава и лице след което се нанася ароматен балсам за тяло и хидратиращ серум на лицето и шията